Варна е домакин на турнир по плажен футбол

MadeInVarna
Варна е домакин на турнир по плажен футбол

Варна е домакин на турнира по плажен футбол „Varna International Beach Soccer Cup 2022“, който се провежда от днес до 22-ри май на плажа в кв. Аспарухово, съобщиха от дирекция „Спорт“. Проявата е част от календара на световната федерация в спорта. Участие ще вземат шампионите на България МФК “Спартак Вн”, румънският “Дева” и молдовският “Нистру”.

Срещите започват от днес (петък, 20 май). В събота ще има двубои от 10:00 ч., 14:00 ч.  и 18:00 ч., а в неделя преди обяд от 11.00 ч. е финалната среща на турнира.

Регламентът предвижда отборите да се срещнат по два пъти помежду си. Мачовете са основна подготовка на шампионите на България преди участието им за поредна година в Шампионската лига по плажен футбол. Домакини на надпреварата ще са Община Варна и МФК – “Спартак Варна”.

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Район „Владислав Варненчик“ празнува на 21 май

Район „Владислав Варненчик“ отбелязва своя празник на 21 май – Ден на Светите равноапостоли Константин и Елена. Организатори са районното кметство и читалище „П. Р. Славейков 1928”.  Програмата ще започне в 10 ч. с водосвет в параклиса в местността Ментешето, след което ще има концерт. 17,30 ч. е началният час […]