Варна става арена на национално хип-хоп състезание

MadeInVarna
Варна става арена на национално хип-хоп състезание

Танцовото състезание от смесен тип, което събира най-добрите  хип-хоп танцьори в България, ще се проведе на 18 август на входа на Морската градина във Варна. Събитието се организира с подкрепата на Община Варна, в партньорство със сдружение “Аз съм Варна”, Вокална академия “Бънджи сингърс” и RiO Dance Home. Състезанието ще се проведе в три категории: деца, възрастни и професионалисти. Те ще бъдат оценявани от тричленно жури в състав – Иво Иванов – Skywalkers Crew, Георги Goosh Енчев – The Center и Shifura – Varna Flow. Такса участие няма. Записването става един час преди началото на всяко от състезанията.

Условията за участниците са следните:
Категория: 1vs1 KIDS All Styles (начало 16:30 ч.).
Възрастовата граница е до 12 години (включително).
Награден фонд: Ваучер за нови танцови кецове.

Категория:  1vs1 ADULTS All Styles (начало 18:30 ч.)
Тази категория се състои от два етапа. Първият определя един победител, който продължава във втори кръг и получава възможността да се бори срещу най-добрите 15 танцьори свободен стил, дошли по специална покана.
Наградният фонд след втория етап е 500 лв.

Категория: Best Crew Performance – с участието на най-добрите танцови отбори в България. (Начало 20:30 ч.)
Участниците в тази категория танцуват на собствена музика и следва да представят на организаторите флашка с един единствен мп3 файл. Това се случва по време на записването. Отборите следва да са съставени от 3 до 12 души и представянето им не трябва да е по-дълго от 3 мин. Размери на сцената са: лице 10 м, дълбочина 8 м, височина 1 м. Всеки отбор ще има възможността да качи изпълнението си пробно между 15:30 ч. и 16:20 ч. на 18.08.
Критериите, които съдиите ще следват, са музикалност, техничност, хореография, костюми, присъствие, креативност. Наградният фонд е 1500 лв.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Изследват анонимно и безплатно за ХИВ

Всеки желаещ може да получат достоверна превантивна информация, консултация и безплатно и анонимно изследване за ХИВ в рамките на лятната АНТИСПИН кампания, която се организира във Варна. Изследванията ще се извършват днес – 18 август от 18:00 до 20:00 ч., в мобилен медицински кабинет в “Делта Планет мол”, /на входа […]