Варненският Октоберфест продължава и този уикенд в квартал „Аспарухово”

MadeInVarna
Варненският Октоберфест продължава и този уикенд в квартал „Аспарухово”

От петък до неделя (14.10 – 16.10) ще се състои втората част на петото издание на Varna Oktoberfest 22. Фестивалът се провежда на своята традиционна локация – парк „Аспарухово” на голямата поляна до спортните игрища. Началото ще бъде дадено на 14 октомври в 18:00 часа с хоротека и специална томбола с много награди. Входът е свободен за всички дни.

И през този уикенд на Varna Oktoberfest 22 ще продължават да се леят различни видове немски, чешки, баварски, белгийски, английски бири и много други варианти на любимото пиво.  Другият важен акцент е, че всички почитатели на бирата ще могат да опитат и продуктите на Paulaner и Augustiner – две от автентичните пивоварни с дългогодишни традиции, участници на Октоберфест.

Освен това посетителите ще могат да се насладят на вкусна храна, музикална програма, увеселителен кът с цветни атракциони за малки и големи.

Най-големите ентусиасти ги очаква и продължението на Beer Olympics игри с награден фонд от 150 бири на ден, както и специалното ретро фото с традиционни баварски носии, където всеки може да си направи снимка за спомен от фестивала. 

Повече актуална информация за Varna Oktoberfest 22 може да откриете на фейсбук страницата на събитието.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Над 2500 деца участват в Общинските ученически игри

Над 250 деца от 50 училища от Варнаще участват Общинските ученически игри 2022/2023, които стартират днес –17-ти октомври, съобщиха от дирекция „Спорт“ към Община Варна. В програмата са включени осем вида спорт – футбол, баскетбол, волейбол, хандбал, лека атлетика, шахмат, баминтон и тенис на маса. Децата са разделени в три […]