Въвеждат маршрутни промени по линия 209 заради ремонт

MadeInVarna
Въвеждат маршрутни промени по линия 209 заради ремонт

От понеделник – 25 юли 2022 г., автобусите по линия 209 във Варна ще се движат по променен маршрут. Временната реорганизация се налага заради предстоящ основен ремонт на ул. „Дубровник“ – в участъка от ул. „Студентска“ до бул. „Хр. Смирненски“, информират от общинското дружество „Градски транспорт“.

 

До приключване на ремонтните дейности се въвеждат следните промени по линия 209:

 

– В посока сп. “Почивка” след сп. “Мир” автобусите ще продължават по ул. “Мир” и на кръстовището с бул. “Хр. Смирненски” ще завиват надясно, като се включват по маршрута си. Няма да се обслужват спирки “Военна болница” и “Черноризец Храбър”.

 

– В посока кв. “Владиславово” след спирка “Медицински комплекс” автобусите ще завиват наляво по ул. “Мир”. Няма да се обслужват спирки “Военна болница” и “Черноризец Храбър”.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

34 късометражни филма участват в кинофестивала „Карантината“

34 късометражни филма от 17 държави в жанровете игрално, документално, експериментално кино и анимация участват в 8-я Международен кинофестивал за късометражно кино “Карантината”. Той ще се проведе от 2-ри до 6-ти август в едноименното рибарско селище в район „Аспарухово“ с вход свободен. Събитието се финансира по фонд „Култура“ към Община […]