Веселин Марешки: Отдавна рухна митът, че БСП са някаква алтернатива!

MadeInVarna
Веселин Марешки: Отдавна рухна митът, че БСП са някаква алтернатива!

Отдавна рухна митът, че БСП са някаква алтернатива! Това написа Веселин Марешки във фейсбук.

При срещите ми с хората в страната идват и възрастни социалисти, които ми споделят, че ще гласуват за Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ, заради силните социални мерки, които чакат отдавна, но техните от БСП не им осигуряват. Най-вече те искат безплатни лекарства за ученици до 18 г. и пенсионери над 65г.

Нали БСП години наред ни убеждават, че техният основен електорат са възрастните хора?! Защо нищо не направиха за тях, докато управляваха няколко пъти през последните 30 години?
Защо доведоха държавата до такъв колапс, че пенсиите бяха рухнали до 3 долара, а спестяванията на милиони хора се стопиха за една нощ? И сега да искаш тези отрудени българи да те подкрепят отново, е нахалство и дебелоочие.

Призовавам честните социалисти повече да не се оставят да ги лъже върхушката на „Позитано”, да мислят първо за себе си и да гласуват с 24, за да изпратят в парламента почтени хора, които наистина ще се погрижат за тях.

Нещо важно – нито веднъж нито Радев, нито Нинова, нито който и да било от БСП, спомена публично проблема с картелите в горивата – една от основните причини за бедността в България. Това говори само колко са зависими и колко са лицемерни. Уж лява, социална партия, а защитава тези, които 30 години ограбват българите.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Павел Вълнев: Влязох в политиката, за да променим България

Не мисля, че съм точно американски българин, аз съм си българин. По-скоро децата ми може да бъдат американски българи – родени в Америка от български родители. Това каза зам.-председателят на ПП „Републиканци за България“ Павел Вълнев в предаването 120 минути по bTV. „Отидох в САЩ с 300 долара в джоба, […]