Веселин Маринов и Нелина гостуват за фестивал по случай Цветница във Варна

MadeInVarna
Веселин Маринов и Нелина гостуват за фестивал по случай Цветница във Варна

„Магията на българския корен – Цветница” ще се проведе в квартал Аспарухово

Пролетта дава началото на слънчевите празници и на приятните събития на открито. Национален фестивал „Магията на българския корен – Цветница” ще се състои в дните от 6 до 9 април в парк „Аспарухово” и обещава много забавления за всички жители и гости на морската столица.

Официалното откриване на събитието ще бъде на 6 април от 18:30 часа.

През четирите дни на фестивала всички посетители ще могат да се насладят на вкусна храна, освежаващи напитки, цветни атракциони, както и да си направят красиви снимки за спомен в специално обособен фото кът с пролетна декорация.

Екипът е подготвил и тържествен водосвет по случай Лазаровден, както и страхотна музикална програма, включваща изпълнения на едни от най-обичаните звезди на родната ни сцена.

Ето и каква ще бъде програмата на събитието:

06.04 (четвъртък) – Нелина;

07.04 (петък) – Елица Тодорова; Нестинарски танци;

08.04 (събота) – Веселин Маринов;

09.04 (неделя) – Хоротека с DJ Joy – 13:30; Донко Марков.

Началният час на концертите е 19:30 часа с вход свободен.

През уикенда посетителите ще имат възможността да наблюдават и редица вдъхновяващи изпълнения на различни танцови и певчески формации и самодейци. Ето и каква ще бъде дневната програма за празничния уикенд:

Национален Фестивал „Магията на българския корен – Цветница” се реализира със съдействието на район „Аспарухово” и на кмета – господин Ивайло Маринов. Повече актуална информация за фестивала може да откриете във фейсбук страницата на събитието.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Варненската търговска гимназия е домакин на Националното състезание по счетоводство

XVI Национално състезание по счетоводство се провежда във Варненската търговска гимназия „Георги Стойков Раковски“. В оспорваната надпревара участват 21 ученици от XI и XII клас от цялата страна, класирали се на призови места на регионалния кръг на състезанието. Приветствие към участниците отправи кметът на Варна Иван Портних, който заяви, че […]