Видео: Ето с коя песен варненката Виктория ще ни представи на Евровизия 2020

MadeInVarna
Видео: Ето с коя песен варненката Виктория ще ни представи на Евровизия 2020

Песента, с която Виктория Георгиева ще представи България на Евровизия 2020, носи заглавието “Tears Getting Sober”. Композицията и музикалното видео бяха представени за първи път на 7 март в 10:00 часа в ефира на предаването “Денят започва с Георги Любенов” по БНТ 1.

Музиката и текстът на Tears Getting Sober са дело на самата Виктория в сътрудничество с един от успешните композитори и текстописци на Евровизия от Symphonix International – Борислав Миланов. В проекта участие имат още Лукас Оскар от Австрия и Корнелия Виболс от Швеция. Песента е продуцирана от българската компания Ligna Studios.

“Много съм развълнувана, че точно “Tears Getting Sober” е песента, която ще изпълня на Евровизия. Тя е много лична за мен, защото имам много голямо участие в нея като автор. Вярвам, че ще представя България достойно през май в Ротердам”, споделя младата певица.

Евровизия 2020 ще се проведе в Ротердам. Двата полуфинала и големият финал на шоуто ще бъдат излъчени на живо по БНТ 1 на 12, 14 и 16 май. България ще вземе участие във втория полуфинал на 14 май, а българите в цяла Европа и Австралия ще могат да подкрепят Виктория гледайки месните телевизии в страната, в която живеят.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Жители на Възраждане се събраха и изчистиха поляна в квартала

Съкварталци от Възраждане 1 се включиха в почистването на поляната зад паркинга до улица Здравко Чакъров.  Съседите се събраха от 10 ч сутринта и се захванаха за работа. “Благодаря на всички, които се включиха днес и малки и големи. Щастлива съм когато виждам, че все още има хора, които се […]