Видео: Проговори жената на заподозрения за взрива във Владиславово

MadeInVarna
Видео: Проговори жената на заподозрения за взрива във Владиславово

Жената, живяла с бившия полицай Веселин Димитров, заподозрян за взрива на апартамент във Варна, проговори пред Нова Телевизия.

При пожара във Владиславово загина самият Димитров и негова съседка (53 г.), а много хора бяха обгазени. Все още някои от пострадалите не могат да се върнат в домовете си.

Веселин е искал да контролира целия ѝ живот- не я пуска да ходи на работа, изолира я от близки и приятели, заплашва дори сина ѝ и баща ѝ. В края на миналата година е поредният и последен зверски побой над Антоанета.
„Ревнуваше ме и не ми даваше да говоря дори със съседите, защото били под неговото ниво. Ходех постоянно с наведена глава, защото, ако видя някого, трябва да го поздравя. Директно е казвал, че ще ме убие, ще ме умъртви, ще ме обезглави, ще подпали, както той всъщност направи”, разказва 52-годишната Антоанета.

„Съчувствам на всички хора, които са преживели това, и за големия стрес, в който са сега. Дано не обвиняват мен”, заключи Антоанета.

Жената остава в Кризисния център, а скоро очаква да се върне и на работа.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

В памет на Георги Капанов

Инж. Георги Капанов е роден на 30-и ноември 1939 г. във Варна. Играе футбол от 1956 г., отначало в юношеския отбор на “Спартак”, след това в представителния отбор (1960 – 1962 г.) като халф. Със “Спартак” е финалист за националната купа през 1961г. По-късно играе и в “Локомотив” Варна. От […]