Видео: Варненски магьосник смая журито на “България търси талант”

MadeInVarna
Видео: Варненски магьосник смая журито на “България търси талант”

31-годишният Мирослав Тодоров от Варна продължава напред в шоуто “България търси талант”. Варненецът смая журито с фокус и получи 4 пъти “Да”.

“На сцената съм по-известен като Кайл Сейнт. Бях много малък, на около 10 г., когато бях в болница за 3 месеца. Това беше много тежък период за мен и гледах телевизия постоянно. Гледах магическо шоу и дълго време мислех, че е истина. Пробвах в стаята да летя, но не ми се получи. В този момент разбрах какво трябва да правя през остатъка от живота си. В Лондон правих трикове на съученици. Живял съм в Ухан. През последните 12 г. съм правил шоута на различни места по света Англия, Китай, Дания, но реших да споделя моята страст и с българите.

Магията е едно великолепно изкуство и ми е тъжно, че хората го пропускат”, споделя магьосникът.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Мария Бакалова се размина със "Златен глобус 2021"

Номинираната за участието си в комедията „I care a lot” Розамунд Пайк спечели „Златен глобус” за най-добра актриса в категорията „Комедиен филм или мюзикъл”. В същата категория се състезаваше и българката Мария Бакалова. Тя беше номинирана за ролята си на Тутар във филма „Борат” 2. Бакалова бе първата българска актриса, номинирана […]