Вижте ретро екипа на Лудогорец за 75-годишния юбилей

MadeInVarna
Вижте ретро екипа на Лудогорец за 75-годишния юбилей

Футболистите на Лудогорец ще облекат уникален ретро екип за последния домакински мач в настоящия сезон срещу Левски на 8 юли. По този начин отборът ще отбележи своя 75-годишен юбилей. След двубоя със”сините” футболисти, треньори и ръководство ще получат златните медали и шампионската купа за деветата поредна титла. Фланелките, шортите и калците на играчите са реплика на екипа, с които тимът е играл при основаването си през 1945 година. Ще бъде използвана емблема с буквата Л на жълт фон, както е изглеждало първото лого на футболно дружество Лудогорец. Според архивите отборът е играл със сходен дизайн на екипа близо 20 години – до 1964 г., когато е едно от най-знаменателните събитие в ранната история на Лудогорец. Става въпрос за визитата на великия Лев Яшин и неговия Динамо (Москва) за мач в Разград (черно-бялата снимка).

ПФК Лудогорец подготвя специална изненада за феновете си. Следващата седмица в продажба ще бъде пусната лимитирана серия от 75 броя ретро фланелките с имена на бивши и настоящи футболисти на Лудогорец, които имат сериозен принос за успехите на клуба през годините.

Следваща Новина

Математическата гимназия - с най-висок резултат в страната на външното оценяване

Математическата гимназия „Д-р Петър Берон“ във Варна постигна най-висок резултат в страната на националното външно оценяване по математика и български език, съобщават от училището.   Средният брой точки и по двата предмета е 96,45 точки по математика и 90,43 точки по български език и литература. 28 ученици са получили максималните […]