Янко Станев: Не ставайте жертва на сектата на антиваксърите. Станете пример за разколебаните!

MadeInVarna
Янко Станев: Не ставайте жертва на сектата на антиваксърите. Станете пример за разколебаните!

Д-р Янко Станев сподели във фейсбук профила си, че днес се е ваксинирал. Публикуваме целия пост на заместник-председателя на Общински съвет-Варна и областен лидер на СДС:

“Направих още една крачка към свободата, ваксинирах се. Това е скромният ми принос към победата на човека над вируса. Подкрепям всички решили да се ваксинират, кураж на колебаещите се! На отричащите, на антиваксърите ще кажа само едно – днес ваксинацията е най-сигурният световен тест за интелигентност. И за човека и за човечеството. Науката няма нужда да вярвате, а да знаете. И в гравитацията може да не вярвате, и в това че земята е кръгла. Това с нищо не променя неопровержимите факти на науката.
Само ваксините ще ни върнат всичко, което COVID-19 ни отне – прегръдките с любими хора, целувките на децата и внуците ни, топлото ръкостискане, жадуваните срещи със стари приятели. Не ставайте жертва на сектата на антиваксърите. Станете пример за разколебаните!”


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Президентът на Танзания Джон Магуфули почина на 61-годишна възраст

Президентът на Танзания Джон Магуфули почина на 61-годишна възраст, съобщи вицепрезидентката на страната. Той е починал в сряда от сърдечни усложнения в болница в Дар ес Салаам, заяви Самия Сулуху Хасан в обръщение по държавната телевизия. Магуфули не е бил виждан публично повече от две седмици и за здравето му […]