За два дни Девня се превърна в столица на мотокроса в България

MadeInVarna
За два дни Девня се превърна в столица на мотокроса в България
За втора поредна година Община Девня организира състезанието Grand Prix Девня на мотополигона край града. Ето какви впечатления сподели кметът на Девня Свилен Шитов във фейсбук:
“За два дни Девня се превърна в столица на мотокроса в България. Днес имах щастието да наградя най-добрите участници в Grand Prix Девня 2021 на почетната стълбичка. За всички призьори имаше плакети, медали и грамоти, а за най-малките – и лакомства. Тази година в памет на радетеля на мотокроса Ганчо Ганев бяха връчени и специални holeshot награди.
Радвам се, че състезанието приключи успешно. В събота и неделя се насладихме на класни състезатели, спортен хъс и силни емоции. Времето беше с нас, а и пистата беше в перфектно състояние.
Общината направи всичко възможно, за да се насладим на този чудесен спорт. Това състезание нямаше да се състои ако не бяха хората, които дадоха всичко от себе си. Благодаря на председателя и на зам.-председателя на Общинския съвет Владимир Ненков и Методи Нецев, на Христо Генчев, на председателя на мотоклуба в Девня Галин Иванов и на всички фирми спонсори. За нас спортът е важен, а амбицията ни е и занапред да развиваме мотокроса в нашия град.
Бъдете здрави и до нови срещи!”

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Веселин Марешки: Отдавна рухна митът, че БСП са някаква алтернатива!

Отдавна рухна митът, че БСП са някаква алтернатива! Това написа Веселин Марешки във фейсбук. При срещите ми с хората в страната идват и възрастни социалисти, които ми споделят, че ще гласуват за Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ, заради силните социални мерки, които чакат отдавна, но техните от БСП не им […]