Задържан е издирваният за убийство мъж от Тервел

MadeInVarna
Задържан е издирваният за убийство мъж от Тервел

51-годишният бе обявен за издирване и от тази нощ е задържан в ареста

51-годишен жител на Тервел е задържан късно снощи, след като вчера бе обявен за издирване от ОДМВР Добрич като заподозрян за жестоко убийство на жена сутринта на 28 декември. Служителите на реда са го открили в апартамент, собственост на работодателя му, в който  извършвал ремонт. Привлечен е  към наказателна отговорност за умишлено убийство, извършено по особено мъчителен начин и с особена жестокост – престъпление по чл. 116, ал. 1, т. 6 от НК, за което законът предвижда наказание „лишаване от свобода“ от петнадесет до двадесет години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.
Мъжът е направил самопризнания и е оказал съдействие на разследващите.  Работата по случая продължава от разследващ полицай от ОД МВР-Добрич под ръководството на Окръжна прокуратура.

Следваща Новина

Над 100 бебета са родени в зоопарка през 2021 година

Над 100 бебета са родени в зоопарка във Варна през 2021 година, съобщи директорът Иванка Стоянова. Сред най-атрактивните животни са черни лебеди, пауни, диамантени и златни фазани, елени лопатари, черни муфлони, камерунски козлета и виетнамски прасенца, както и игриви дългоноси мечета. През годината зоопаркът е бил посетен от близо 144 […]