Заместник-кметът Диан Иванов: Община Варна разреши казуса с физкултурния салон на VII СУ „Найден Геров“

MadeInVarna
Заместник-кметът Диан Иванов: Община Варна разреши казуса с физкултурния салон на VII СУ „Найден Геров“

С усърдна работа от страна на кметската администрация бе постигнато съдебно споразумение между изпълнителя и Министерството на младежта и спорта, така че да бъде запазен общественият интерес, каза заместник-кметът по време на сесия на Общинския съвет

 

Кметът на Варна Благомир Коцев и неговият екип проведоха поредица от срещи с представители на Министерството на младежта и спорта и на строителната фирма по повод решаването на проблема с недовършения физкултурен салон на VII СУ „Найден Геров“. Интересите на изпълнителя, Министерството и Общината бяха твърде противоречиви. С усърдна работа от страна на кметската администрация бе постигнато съдебно споразумение между Министерство на младежта и спорта и изпълнителя, така че да бъде запазен общественият интерес, този на Община Варна и най-вече на децата.

 

Това заяви заместник-кметът Диан Иванов по време на заседание на Общинския съвет по повод питане от страна на общински съветници. Иванов посочи още, че днес е провел разговор със Софийски градски съд и очаква до края на деня Община Варна да получи влязлото в сила споразумение.

 

След това собствеността върху изградения физкултурен салон ще бъде прехвърлена на Община Варна. Решението за завършване на салона ще бъде в ръцете на Общинския съвет, каза още Иванов.

 

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Заместник-кметът Снежана Апостолова: Приоритет в работата на екипа на общината е запазване и увеличаване на човешкия капитал в града

                                                                                                    […]