Започна надпревара за най-красива градинка в Район „Вл.Варненчик” за 2021-ва година

MadeInVarna
Започна надпревара за най-красива градинка в Район „Вл.Варненчик” за 2021-ва година
Надпревара за най-красивата градинка в Район „Вл.Варненчик” за 2021-ва година започна, написа във фейсбук кметът на района Николай Костадинов:
“Уважаеми жители на Район „Вл. Варненчик“,
През месец май, въпреки епидемиологичната обстановка в страната, но при условие, че се спазват предвидените мерки за борба с пандемията отново организираме конкурс: „Пъстро и създадено с любов”, за най-красивата градинка в Район „Вл.Варненчик”.
Регламентът е познат, но напомняме:
В конкурса могат да участват градинки или цветни пространства пред частни домове, жилищни и публични сгради, но само такива, които са естетически оформени и се поддържат чрез инициативата на хората.

Журито ще бъде от еколози и експерти по озеленяване. Снимките ще бъдат публикувани и във фейсбук страницата на Район „Вл.Варненчик https://www.facebook.com/RajonVladislavVarnencik/ , където отново очакваме приятелите ни от страницата, да бъдат активни и да дадат своя вот чрез харесвания на снимките.

Ще има много награди!
Победителите ще бъдат обявени на сайта на Района, а наградите ще връча лично на домоуправителите на етажната собственост при спазване на мерките за безопасност.
Напомняме Ви, че това не е фотографски конкурс, а конкурс за градинка или междублоково пространство, затова нека снимките ви са не повече от три и максимално да разкриват красотата на сътвореното от вас. Предпочитат се общи планове, които да покажат, че те освен, че са зелени, са пъстри и чисти.
Очакваме Ви в конкурса на Район „Вл.Варненчик”: „Пъстро и създадено с любов”!
Изпратете Вашите предложения на имейл адрес: vladislavovo_kmet@abv.bg или като лично съобщение на нашата фейсбук страница: https://www.facebook.com/RajonVladislavVarnencik/ до 12.00 ч. на 20-ти май”.
Следваща Новина

Правителството осигури 1 276 986 лв. за изграждане и реконструкции на детски градини и училища

Правителството отпусна 1 276 986 лв. за изграждане на три нови детски градини и за реконструкция на две гимназии в страната. Средствата са за дейности по линия на тригодишната Програма за изграждане, пристрояване, надстрояване и реконструкция на детски градини, ясли и училища. От отпусната от Министерския съвет сума 277 688 […]