Започва VII турнир по художествена гимнастика “Морски звезди”

MadeInVarna
Започва VII турнир по художествена гимнастика “Морски звезди”

VII турнир по художествена гимнастика “Морски звезди” и приз „Меглена Михайлова“ ще се проведе от 10-ти до 12-ти септември в националната спортна база „Спортпалас“. Организатор на събитието е клубът по художествена гимнастика „Грация“, със съдействието на Община Варна, БФХГ и Министерство на младежта и спорта. Турнирът се провежда в памет на основателката на клуб “Грация” – Меглена Михайлова.

 

Над 300 гимнастички от 11 клуба в страната ще премерят сили в индивидуалната и ансамблова надпревара, както и във вече утвърдената от федерацията Гимнастрада. Главен съдия на състезанието e Ана Бошева. Официалната церемония по откриването започва в 17,30 ч. на 11.09.2021 г (събота), когато ще бъде връчен приз „Меглена Михайлова“. Клуб „Грация“ чества и 30 годишнина от създаването си.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Приключиха летните ремонтни в общинските училища и детски градини във Варна

Приключиха летните ремонтни дейности в общинските училища и детски градини, съобщиха от дирекция „Образование и младежки дейности“ към Община Варна. В момента се работи по обновяване или поставяне на нова хоризонталната и вертикална улична маркировка района на образователните институции.   Сред по-мащабните изпълнени ремонти в училища са на отоплителните инсталации […]