Започват прослушванията на участниците в регионалния ученически конкурс “Моята България”

MadeInVarna
Започват прослушванията на участниците в регионалния ученически конкурс “Моята България”

Започват прослушванията на участниците в раздел “Художествено слово” на XIX Регионален ученически конкурс “Моята България”, посветен на Националния празник на страната- 3-ти март. Организатори на събитието са Община Варна и Общинският детски комплекс.

 

Общо 100 са подадените заявки в отделните категории и възрастови групи в конкурса. Прослушванията ще се провеждат в Младежкия дом, като първи са груповите и индивидуални училищни изпълнения. В неделя работата ще продължи с оценяване на колективните и индивидуалните участници, които представят извънучилищните организации и институции. Жури, с председател  Александър Андреев и членове – актрисите Йоланта Райкова и Даниела Викторова, ще оценява кандидатите. Всички лауреатите ще бъдат наградени на тържествена церемония, която е насрочена за 29-ти февруари от 14 ч. на в Младежкия дом.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Групата на Черно море за мача с Левски

Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи групата за двубоя от 22-рия кръг на efbet Лига с Левски. “Моряците” приемат “сините” в събота, 22 февруари от 14:15 часа на стадион “Тича” във Варна. В 18-те за срещата със столичани няма промени от мача с Дунав Русе. Аут за двубоя са […]