Засадиха сребърен смърч в двора на ИУ – Варна

MadeInVarna
Засадиха сребърен смърч в двора на ИУ – Варна

На 27.03.2021 г. в двора на Трети корпус на ИУ – Варна беше засадено дръвче – прекрасен сребърен смърч, който бележи една година от създаване на Университетски център по медиация – Икономически университет – Варна.

Работим заедно, за нас това е кауза, но това е и път – към създаване на една култура на общуване без конфликти в академична среда, за разрешаване на спорове със средствата на медиация, за изграждане на нов мироглед, който да пренесе всеки един – преподавател, студент, служител навсякъде в своя живот – в професията си, в семейството, в бизнеса … и заедно да вървим напред.

Символично, за да отбележим тази първа стъпка засадихме дръвче – нашият посланик за мир, за връзка с природата, за желанието да направим добро, за всичко което се свързва с младостта, но и с вечността.

Ако си засадил поне едно дърво … не си живял напразно!

Поставихме началото, а сега продължаваме напред – медиатори и приятели на медиацията. Да разпространим идеята, за да има всеки своя избор как да постъпи, да подаде ръка когато може!

От екипа на Университетски център по медиация и от всички които подкрепят идеята медиация!

30 мар 2021


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Мария Габриел и Христо Терзийски: Продължаваме да градим икономика, инвестирайки в образованието и иновациите

„Продължаваме да градим икономика, базирана на знанието. През следващия мандат предвиждаме значителни инвестиции в образованието и иновациите. Както се уверихме днес и от срещата със заместник-председателя на ЕНП г-жа Мария Габриел, това съвпада и с приоритетите на Комисията. За нас е много важно образованието, подкрепата и професионалното развитие на младите […]