Затварят улици за ремонт в Белослав

MadeInVarna
Затварят улици за ремонт в Белослав

От Община Белослав обявиха:

Уважаеми жители и гости на град Белослав,
във връзка с изпълнение на договор №98/04.09.2020г. с предмет: „Авариен ремонт и възстановяване на пътно платно и пътни настилки на улици: „Хан Аспарух“ от ОТ 247 до ОТ 246; „Велико Търново“ от ОТ 247 до ОТ 237 и улица „Плиска“ от ОТ 240 до ОТ 685 в гр. Белослав, Община Белослав, Област Варна“, Ви уведомяваме, че считано от днес 11.02.2021г./четвъртък/ за срок от 20 дни се въвежда временна организация на движението, поради започването строително монтажните дейности по горецитираните улици и части от тях. Ще бъдат затворени за движение на пътно транспортни средства кръстовищата на улица „Люлин“ и улица “Плиска“, свързващи се с улица “Велико Търново“, като движението ще се пренасочи към обходни маршрути.
Обръщаме се с апел към гражданите за търпение и разбиране за причиненото неудобство, предвид предстоящите ремонтни дейности!


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Народното събрание прие Програма за развитие на отбранителните способности на Въоръжените сили

Народното събрание прие днес, 11 февруари, Програмата за развитие на отбранителните способности на Въоръжените сили на Република България до 2032 г. Тя е разработена от екипа на министъра на отбраната Красимир Каракачанов на базата на резултатите от Стратегическия преглед на отбраната. Програмата определя стратегическата рамка и основните параметри на отбранителната […]