Жители на Цветния квартал канят кмета и окръжния прокурор да обсъдят презастрояването на ул. Роза

MadeInVarna
Жители на Цветния квартал канят кмета и окръжния прокурор да обсъдят презастрояването на ул. Роза

Жители на Цветния квартал канят г-н Портних, окръжния прокурор Кр. Конов, граждани и медии в читалище “Маяковски” да обсъдят презастрояването на улица “Роза”. Ето какво споделя Стефан Иванов:
“Здравейте,
ние живущите в Цветен Квартал Ви каним на 22.02 от 17:00 в конферентата зала на Народно читалище “Отец Паисий” – по познатo с името “Маяковски”.
Повод на конференцията организирана от нас е безпрецедентното презастрояване на Цветния Квартал и разискването на конкретен казус породил се от опитите на група лица да застроят неправомерно парцел между ул. Роза 21 и 23.

Изпратени са покани до г-н Иван Портних, Красимир Конов – Окръжен прокурор на гр. Варна и до всички медии.
На който му е писнало от БЕЗРАЗБОРНОТО ПРЕЗАСТРОЯВАНЕ и видното БЕЗЗАКОНИЕ във Варна или просто иска да ни подкрепи да заповяда на 22.02 от 17:00 в конферентата зала на Народно читалище “Отец Паисий”
Благодарим.”


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Събраха над 4300 лева в първия ден от Благотворителния турнир "Всички за Юлиян"

Първият ден от Благотворителния турнир по мини футбол “Всички за Юлиян” завърши. Турнирът се провежда днес и утре на игрищата в Общински спортен комплекс – район Аспарухово. До момента събраната сума е над 4300 лева. Юлиян Михайлов е на 32 години. През 2003г., когато е на 16 години, е диагностициран […]