21-годишната Стефани Карова е новата “Мис Варна”

MadeInVarna
21-годишната Стефани Карова е новата “Мис Варна”

21-годишната Стефани Карова бе избрана за “Мис Варна 2021” на бляскава церемония снощи. Традиция е спечелилата красавица да представи морската ни столица на Националния конкурс „Мис България“. Първа подгласничка на “Мис Варна 2021” стана Яна Стоянов, а “Мис Интернет Варна 2021” – Екатерина Фирсина.

Церемонията започна от 21 часа в лятната градина на комплекс Морско казино. Над 600 гости станаха свидетели на спектакъла по повод шестнадесетото издание на престижния конкурс.

От 2005 г. конкурсът се организира от модна агенция VIP Fashion group.

Повече от три месеца специалисти работиха по проектите за сцената и декорите на спектакъла, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за първи и втори тур на конкурса бяха създадени специално за участничките в него от талантливите дизайнерки – Весела Василева – Veteida /І тур/ и Мирена Чакърова – модна къща Мира Вижън /ІІІ тур/, а аксесоарите към роклите изработиха от Радапола. Във вторият решаващ тур, миските дефилираха с бански костюми на Avangard, а обувките бяха направени по поръчка от дизайнерите на Sara Pen.

За прическите на всички участнички в конкурса се погрижиха топ коафьорите от Christian of Roma, а гримът бе дело на екипа на гримьорката Кристина Славова – Mascara.

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Комисията по благоустройство даде зелена светлина за разделно събиране на отпадъци от обувки и текстил

Комисията по „Благоустройство и комунални дейности“ към Общински съвет-Варна даде своето положително становище за действия по разделно събиране на отпадъци от обувки и текстил. Съветниците от комисията разгледаха предложение за поставяне на специализирани контейнери и изграждане на система, която ще отговаря както за събирането, така и за рециклирането и оползотворяването […]