250 ученици се включиха във викторината „Ваканция здравей“ Да играем безопасно!“

MadeInVarna
250 ученици се включиха във викторината „Ваканция здравей“ Да играем безопасно!“

Над 250 ученици от пети клас от 10 училища премериха сили във викторината „Ваканция, здравей! Да играем безопасно!“, която се проведе в зала „Пленарна“ на Община Варна. Състезанието се организира в начало на лятната ваканция и в него децата демонстрираха познания по пътна безопасност. За подкрепа по време на състезанието в залата бяха представители на Детската педагогическа стая, ОД на МВР – Варна, сектор „Пътна полиция“. За участниците бяха осигурени награди и изненади.

Организатори на събитието са дирекция „Превенции“ към Община Варна, съвместно с Общинската комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни и Областна дирекция на МВР – Варна.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Деца и младежи от ЦНСТ ще тренират тенис

Шест деца от Център за настаняване от семеен тип във Варна започнаха тренировка по тенис на корт на игрищата в Морската градина. Това стана възможно след споразумение между Община Варна, Областната администрация и „Сдружение Тенис клуб Черно море – Елит“. Малчуганите получиха спортни екипи, създадена е организация за тяхното транспортиране […]