Завършиха турнирите „Варна Опен“, чест от фестивала на плажните спортове

MadeInVarna
Завършиха турнирите „Варна Опен“, чест от фестивала на плажните спортове

При жените спорът за златото беше решен в тайбрек и при оспорвани разигравания. Втори останаха Стефани Кьосева и Катя Алаксендрова. При жените бронза беше извоюван от Ирена Мишонова и Десислава Николова, които се изправиха срещу Вили и Рая Ценови.

Наградите на победителите в турнирите връчиха Кристиан Димитров – директор дирекция „Спорт“, при община Варна и Евгени Петков – главен съдия на турнира. Организатори на плажното състезание са СК „Енерджи“, Българска младежка асоциация за плажни спортове и Община Варна, чрез дирекция „Спорт“, които осигуриха награди, купи, медали и награден фонд за състезателите.

На плажа в Аспарухово в неделя се изиграха и финалите на силния турнир по Футволей за купата на Община Варна. След изключително атрактивни и оспорвани двубои шампиони станаха Румен Николов и Генади Луга. Това е трета поредна година, в която те грабват титлата. Втори останаха Георги Димитров и Калоян Иванов. Третото място спечелиха Ивайло Станчев и Кристиян Димитров, които победиха Мартин Рачев и Кристиян Петров.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Община Варна осигури патронажна грижа за хора в нужда и през 2022 г.

Община Варна продължава социалната услуга патронажна грижа за граждани и през следващата година. Вече е одобрено проектното предложение “Патронажна грижа +“ с продължителност 12 месеца по приоритетна ос „Подкрепа за преодоляването на последиците от кризата, предизвикана от пандемията от COVID-19 и подготовка за екологично, цифрово и устойчиво възстановяване на икономиката“ […]