Бл. 205 вх.3 спечели надпреварата за най-красива градинка във “Владиславово”

MadeInVarna
Бл. 205 вх.3 спечели надпреварата за най-красива градинка във “Владиславово”
“Това са призьорите от конкурса „Пъстро и създадено с любов 2021г.“! С всяка изминала година, надпреварата става все по-оспорвана, а градинките все по-пъстри и красиви”, сподели кметът на район Вл. Варненчик Николай Костадинов. Ето ги и победителите след гласуване във фейсбук:
На призовото I-во място – бл. 205, вх. 3 (с над 500 гласа)
На II-ро място сте класирали бл. 404, вх. 14;
III-то място печели бл. 208, вх. 3;
А наградата на експертите от комисията се присъжда на бл. 406, вх. 12.
Заради голямата конкуренция между участниците комисията определи и поощрителни награди за декоративно оформление, художествено изпълнение и най-зелено, голямо и целогодишно поддържано предблоково пространство. Те се присъждат на:
– бл.70;
– бл.307, вх.2
– бл. 223, вх.2
– бл.227, вх.3
– бл.203, вх.2
“Честито на печелившите!
Призовите награди ще бъдат връчени лично от г-н Иван Портних- кмет на Община Варна! Благодаря за усилията Ви, за труда и въображението Ви, с което правите Района ни по-красив и приветлив! Благодаря!”, допълни Костадинов.

Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

„Варна Лит” 2021 ще бъде част от празненствата „Варна – 100 години културен град”

Международният литературен фестивал „Варна Лит” се включва в празненствата по повод стогодишнината от официалното обявяване на Варна за морски курорт. Специална част от програмата на платформата, която обединява изтъкнати български и чужди писатели, актьори, художници, илюстратори, журналисти и общественици, тази година ще бъде разходка с беседа за туристическите, природните и […]