Борисов: Разкрачената поза не е полезна за никого

MadeInVarna
Борисов: Разкрачената поза не е полезна за никого
Провежда се Годишен форум за устойчивост на Западните Балкани. Събитието се организира от Международния републикански институт на САЩ (IRI) и се провежда в София от 12-14 декември, съобщава Нова тв.

То е с подкрепата на Бюрото за конфликти и стабилизиращи операции към Държавния департамент на САЩ и в сътрудничество с българското Министерство на вътрешните работи. На него присъства и премиерът на България Бойко Борисов.

„Страните от Балканския полуостров успяхме да направим така, че да ни обърнат внимание. Повече от 10-15 години Балканите не предизвикваха интерес. Радвам се, че със започването на нашето председателство поставихме темата „Западни Балкани многото процеси” в центъра на вниманието и на европейските колеги, и на САЩ. Надявам се Северна Македония да покаже разликата в развитието си и в същото време очаквам останалите държави, които искат да се присъединят към ЕС, внимателно да си премерват поведението и стъпките. Разкрачената поза не е полезна за никого – или си в НАТО или не си”, каза Борисов.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Тервел Пулев в очакване на звездната си вечер в Пловдив

Днес Тервел Пулев излиза срещу американеца Дишон Уебстър в 12-рундова битка. Домакин на събитието е пловдивската зала „Колодрума“. Победителят ще си тръгне с интернационалния пояс на Световната боксова асоциация в полутежка категория. Тервел ще преследва своята 15-а победа при професионалистите. На галавечерта в Пловдив Спас Генов ще боксира отново с […]