Черно море – Окжетпес 2:2

MadeInVarna
Черно море – Окжетпес 2:2
Снимка: chernomorepfc.bg

Черно море завърши 2:2 с Окжетпес (Казахстан) в четвъртата си контрола от лагера в Турция. Попаденията за “моряците” на комплекс “Старлайт”, край Сиде реализираха Мартин Минчев и Илиан Илиев младши.

В 32-ата минута казахстанците откриха резултата. След центриране от корнер Димитриев реализира за 1:0. В 40-ата минута Черно море изравни. Мартин Минчев получи топката отляво и с техничен удар прати топката в далечния ъгъл на вратата за 1:1.

В 71-вата минута след много добра комбинация между Дани Кики и Илиан Илиев завърши с гол на последния. В 85-ата минута Окжетпес успя да изравни резултата с малко случаен гол. След центриране от фаул вляво до флагчето за ъглов удар, топката с помощта на вятъра влезе в далечния ъгъл на Иван Дюлгеров за 2:2.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Все повече студенти и ученици си купуват карти за градски транспорт след поевтиняването им

Снимка: chernomorepfc.bgПоевтиняването на картите за градски транспорт за ученици и студенти във Варна е засилило интереса на младите хора към тях. Това става ясно от проектобюджета за дейност „Транспорт“, който беше разгледан и одобрен на днешното заседание на ресорната комисия към Общинския съвет. За финансиране на  абонаментни карти за учащи […]