Черно море започва подготовка на 5 януари

MadeInVarna
Черно море започва подготовка на 5 януари

Черно море ще стартира зимната си подготовка във вторник, 5 януари. Треньорът на “моряците” Илиан Илиев събира отбора за първа тренировка в 14, 30 часа на стадион “Тича” във Варна.

В понеделник и вторник футболистите ще преминат задължителните медицински изследвания във варненския спортен диспансер (Медицински център за рехабилитация и спортна медицина). Играчите ще бъдат разделени на две групи.

Информация относно това как ще протече подготовката на отбора до първия мач от първенството срещу Локомотив Пловдив в средата на февруари и всичко около селекцията на Черно море, представителите на медиите ще получат на пресконференция, непосредствено преди първото занимание на тима за 2021-ва година от наставника на “моряците” Илиан Илиев.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Спартак Вн привлече юноша на ЦСКА

Спартак Вн продължава със селекцията за пролетния дял от първенството и вече си осигури услугите на още един нов футболист. Става въпрос за Йоан Маринов, който е юноша на ЦСКА,пише dsport.bg. Той играе като крило, като може да се подвизава и като нападател. Маринов е на 22 години и във […]