Честит празник, Суворово!

MadeInVarna
Честит празник, Суворово!

1 май е Ден на град Суворово, който по традиция се празнува със спортни мероприятия, с фолклорния конкурс „Като жива вода” в местността Урманбунар – с много народни песни и танци, но тази година заради извънредното положение няма да се проведат.

Кметът Данаил Йорданов честити празника на своите съграждани:

Честит празник, суворовци! Честит празник, скъпи съграждани!
За съжаление през тази година празникът ни ще премине под знака на корона вируса и няма да успеем да се съберем на едно място и да го отбележим подобаващо! Но животът вече започва да навлиза в нормалния си ритъм и скоро отново ще можем да стоим рамо до рамо. Нека запазим вярата в сърцата си, надеждата, че утре ще бъде по-добре и ще бъдем по-силни!
Честит 1 май, българи! Нека никога не забравяме, че в Съединението е нашата сила! Да работим и мечтаем заедно! Така ще постигнем всичко, което искаме и ще живеем по-добре – както ние, така и нашите деца!


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Продължава изграждането на новия комплекс за спорт и отдих във Виница

Продължава изграждането на новия комплекс за спорт и отдих във Виница. Там ще бъдат изградени открити спортни площадки за футбол, баскетбол, многофункционална спортна площадка (за волейбол и тенис на корт), фитнес, тенис на маса и детска площадка, зона за отдих, алейна мрежа, осветление, озеленяване. Теренът, върху който се изгражда обекта, […]