Четири фирми поддържат улиците във Варна при зимни условия

MadeInVarna
Четири фирми поддържат улиците във Варна при зимни условия

Четири фирми са ангажирани с поддържането на улиците във Варна при зимни условия. За район “Аспарухово”, както и за кметствата Константиново и Звездица, отговаря ДЗЗД „ЗМБГ-Зебра“; за район “Младост” и кметство Каменар –  „Инжстройинженеринг“ ЕООД; за район Приморски  – „Хидрострой“ АД; за район Одесос – „Инфра Експерт“ АД; за район “Владислав Варненчик” и кметствата Тополи и Казашко зимното поддържане ще се изпълнява от „Инжстройинженеринг“ ЕООД.

 

Контролът на работата на фирмите ще се осъществява от комисии за конкретните райони, в състава на които са включени представители на общинската и на районните администрации. Съгласно сключените договори изпълнителите са длъжни да осигурят необходимия персонал за изпълнение на дейностите, както и собствена или наета база за зимно поддържане, с условия за дежурства, диспечерски пункт, кантар до 50 тона с електронно устройство за документиране на измерването на материали за дейността. Фирмите са длъжни да поддържат в готовност и необходимата специализирана техника за поддръжка на уличната мрежа при зимни условия.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Ансамбъл "Варна" - с плакет за общината

Благодарствен плакет за добро партньорство получи кметът Иван Портних от Юлиян Станев, главен художествен ръководител и хореограф на Фолклорен ансамбъл “Варна”. “Това е жест за доброто сътрудничество и подкрепата на Община Варна за съхранението и развитието на българското фолклорно танцово изкуство и музика”, заяви той.   “Поздравявам всички бивши и […]