Д-р Лидия Маринова положи клетва като общински съветник

MadeInVarna
Д-р Лидия Маринова положи клетва като общински съветник

Д-р Лидия Маринова положи клетва като общински съветник във Варна. Тя влиза в групата на ГЕРБ в Общинския съвет на мястото на д-р Христо Кьосев, управител на Медицинския център за рехабилитация и спортна медицина.
Д-р Маринова, която е педиатър, има богат опит в местната администрация. Това ще бъде нейният четвърти мандат в Общинския съвет. Два мандата е била заместник-председател на местния парламент и три пъти е оглавявала комисията по социални дейности и жилищна политика. Била е също народен представител, както и заместник-кмет на община Варна с ресор здравеопазване и социални дейности.
Член е на Българския лекарски съюз и често участва в национални и международни конгреси и семинари по специалността.
Д-р Маринова има широки компетенции в сферата на социалните политики и работа по проблемите на децата с увреждания, както и в организацията и управлението на детското и училищното здравеопазване.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

До 17:30 часа днес ще бъде затворен участъкът между ул. „Петър Дертлиев“ и бул. „Трети март“ в кв. „Кайсиева градина“

Във връзка полагането на износващия пласт на асфалтовата настилка до 17:30 ч. днес ще бъде затворен участъкът от ул. „Петър Дертлиев“ до бул. „Трети март“ в кв. „Кайсиева градина“. Въведена е временна организация на движението – обходен маршрут по бул. „Трети март“.  Във връзка с ремонта са въведени и маршрутни […]