Деца създават най-дългата рисунка в Морската градина

MadeInVarna
Деца създават най-дългата рисунка в Морската градина

Арт събитието „Децата на Варна рисуват“ ще се проведе на 17 август от 14 ч. в детския кът в Морската градина. Инициативата се реализира от сдружение „Славянски културен център“ с финансовата подкрепа на дирекция „Образование и младежки дейности“ към Община Варна.

Организаторите имат желание да бъде поставен рекорд за най-дълга рисунка с акрилни бои на платно, с дължина 150 метра. Участие могат да вземат деца и младежи, като всеки нарисува символите на нашия град – море, плаж, чайки, миди, характерни сгради и други. Предвидени са много награди, а част от  рисунките ще участват в благотворителна изложба , като средствата ще бъдат предоставени на талантливи деца в неравностойно положение, посочват организаторите.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Нощно бягане с челници ще се проведе в Деня на Варна

Традиционен вечерен крос – шествие, със светещи челници и гривни, ще бъде организиран за празника на Варна – 15 август, Успение Богородично. Инициативата е на iRun с подкрепата на дирекция „Спорт“ към Община Варна. Шествието ще се движи в Морската градина. Групата от хора ще се движи заедно по алеите, като […]