Деветима души от Девня са задържани по време на специализирана операция

MadeInVarna
Деветима души от Девня са задържани по време на специализирана операция

Вчера, на територията на град Девня, е проведена масирана полицейска операция под ръководството на Окръжна прокуратура – Варна. По време на полицейските десйтвия са претърсени шест адреса и два леки автомобила. За срок до 24 часа, са задържани девет мъже и жени на възраст между 25 и 45 години, част от които добре известни на органите на реда. При претърсванията са иззети различни по вид наркотични вещества, дозирани в пакетчета, електронни везни, мобилни телефони и пари. Общо са иззети марихуана – 26,14 гр. и производно на амфетамин – 9,03 гр.
По случая е образувано досъдебно производство. На шестима от задържаните ще бъдат повдигнати обвинения. Работата по документиране и доказване на извършените престъпления продължава под надзора на Окръжната прокуратура във Варна.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Първа жетва на корона вируса у нас

Почина 66-годишна жена, която вчера бе приета в “Пирогов” с положителна проба пациентката е имала хронични сърдечни проблеми и предохдна кариологична операция. Жената е починала днес в 15.42 ч. Изказваме съболезнования към близките и роднитите на жертвата.