Диана Експрес и Нелина с участие на нов бирен фестивал във Виница

MadeInVarna
Диана Експрес и Нелина с участие на нов бирен фестивал във Виница

Събитието стартира в средата на септември и обещава веселие за малки и големи

Един чудесен повод за веселие на открито предстои в морската ни столица през септември. SeptemBEER Fest ще се проведе в дните от 15 до 18 септември на Цирковата поляна във варненския квартал „Виница”. Събитието дава възможността на жители и гости на града да се порадват качествено на оставащите топли дни с много настроение.

Екипът на фестивала е подготвил за своите посетители изобилие от качествена немска, чешка бира българска крафт бира, вкусна храна, забавни игри с награди, атракциони за най-малките посетители, звездна музикална програма и още много изненади!

Ето и каква ще бъде програмата за музикалните вечери по време на събитието:

15.09 (четвъртък) – Тутурутка

16.09 (петък) – Диана Експрес

17.09 (събота) – Нелина

18.09 (неделя) – Борис Дали

Началният час на всички концерти от програмата е 20:00 часа, като разнообразието от стилове и изпълнители ще осигури забавления за всеки вкус.

Организаторите предоставят опция за всички желаещи, които не одобряват използването на пластмаса, да консумират бирата си от стъклени халби срещу предоставен депозит, който се възстановява при връщане на чашите в края на посещението.

Входът за SeptemBEER Fest ще бъде 5 лв, а за деца до 10 години – вход свободен. В събота и неделя (17.09 и 18.09) до 16:00 часа входът ще свободен за всички посетители.

Повече актуална информация можете да откриете на фейсбук страницата на събитието.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Цигуларката Мила Георгиева и маестро Максим Ешкенази откриват Европейския музикален фестивал във Варна

Виртуозната цигуларка Мила Георгиева заедно с оркестъра на Класик ФМ Радио под палката на маестро Максим Ешкенази откриват тази вечер Европейския музикален фестивал във Варна. Събитието започва в 19 ч. в зала 1 на Фестивалния и конгресен център. ЕМФ се реализира с подкрепата на фонд „Култура“ към Община Варна.   […]