Доц. Климент Найденов: Искаме пълна смяна, а не рестарт на системата

MadeInVarna
Доц. Климент Найденов: Искаме пълна смяна, а не рестарт на системата

Надявам се хората да бъдат достатъчно смели и да излязат да гласуват на предстоящите избори. Това заяви доц. д-р Климент Найденов координатор на сектор „Устойчиво развитие на регионите“ в ПП „Републиканци за България“ в предаването „Делници” по телевизия „Евроком”.
Доц. Найденов каза, че сред основните цели в програмата на партията е развитието на малките населени места, както и правилното разпределение на европейски средства към общините.
„Има изключителен дисбаланс, създаден през годините, между Северна и Южна България. Това, разбира се, е резултат от недалновидна политика по отношение на нашата страна“, уточни доц. Климент Найденов.
„Искаме да създадем условия за икономическо развитие, да направим много по-балансирана регионална политика“, обясни още той.
Хората са основният капитал в една държава, категоричен е координаторът на  „Републиканци за България“.
„Ангажираме се да направим по-равномерно и правилно разпределение на ресурсите. Да доведем страната до едно балансирано регионално развитие. Искаме пълна смяна на модела на развитие на нашата държава, а не просто рестарт на системата“, каза още доц. Климент Найденов.

Следваща Новина

Ивайло Мирчев: Властта даде 2 млрд. лв. за т.нар. саниране, за да може кметове да ѝ върнат ресто на изборите

Националната програма за саниране е схема на правителството да осигури определен финансов ресурс на кметовете, а в замяна да получи организационен ресурс по време на избори, коментира Ивайло Мирчев от Демократична България. По програмата бяха похарчени 2 млрд. лева за санирането на 2 хиляди сгради. Всъщност, това, което беше направено […]