Двама нови общински съветници положиха клетва в ОбС – Варна

MadeInVarna
Двама нови общински съветници положиха клетва в ОбС – Варна

Николай Малев и Даниела Иванова-Димова от ГЕРБ положиха клетва като общински съветници преди началото на 19-то заседание на местния парламент във Варна. Те влизат на мястото съответно на д-р Лидия Маринова и Мартин Андонов, избрани за депутати в 46-то Народно събрание. Това става след решение на Районната избирателна комисия.
Даниела Димова ще бъде трети мандат в състава на местния парламент, като предходните два оглавяваше комисията по култура и духовно развитие. По професия е артист – солист оперно пеене. В момента е директор на Театрално–музикалния продуцентски център – Варна.
Николай Малев също има опит в Общинския съвет. Завършил е Икономическия университет във Варна. Консултант е по европейски проекти и програми.

Следваща Новина

Започва кампанията „Ваканция без грижи“

Тринадесетото издание на спортната кампания “Ваканция без грижи” ще се проведе във Варна на 12-и и 13-и август. Целта на инициативата е чрез спорт да се интегрират деца в неравностойно социално положение с връстниците им от семейна среда и да се създадат нови приятелства, обясниха организаторите от Националното сдружение на […]