ДЗИ купи Mall Varna

MadeInVarna
ДЗИ купи Mall Varna

ДЗИ е придобила сградите на Mall Varna от досегашния собственик – „Хидрострой“ АД, съобщават от дружеството. Бизнес центърът ще бъде използван от застрахователя за инвестиционни цели, както и за собствени нужди на дружествата от KBC Груп с представителства във Варна.

В комплекса вече се помещава центърът за споделени услуги на KBC, който беше открит неотдавна с план за постепенното разкриване на 300 нови работни места в морската ни столица.

Придобиването на MALL VARNA е поредният израз на плановете за устойчиво развие на белгийската финансова група в България, която е един от 6 основни пазара на KBC в Европа, се казва в съобщението до медиите.

Там се посочва също, че молът е напълно преустроен от търговски в бизнес център. Сградният комплекс се състои от две свързани помежду си сгради. Общата застроена площ е 27 393 кв. м, като центърът разполага със 187 подземни паркоместа и 90 открити.

„Бизнес центърът е разположен в район с изключително удобен достъп до всички главни булеварди на града и директни връзки с входовете и изходите от и към Варна. Обектът се намира на 10 минути с автомобил до идеалния административен център чрез пряка връзка от две главни пътни артерии на града, както и на 5 км от Летище Варна и 5 мин. от Автогара Варна“, коментира Коста Чолаков, главен изпълнителен директор на ДЗИ.

През 2018 г. ОББ и ДЗИ съвместно закупиха „ОББ Милениум център“ в София, за да създадат модерно, удобно и отговарящо на нуждите на служителите и клиентите офис пространство.

„От Варна ще обслужваме дейността на различни дружества на KBC Груп. Радваме се, че вече можем да предложим на новите си служители не само възможност за отлична кариера и заплащане в реномирана международна финансова група, но и удобен и приветлив нов офис“, сподели Петър Андронов, кънтри мениджър на KBC Груп в България, по повод сделката.

източник: economic.bg


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

История от Владиславово внесе смут в мрежата

Едно съобщение от няколко дни циркулира из виртуалното пространство с цел да предпази момичета от отвличане. Зловещият пост е на Г. Г. в групата “Забелязано във Варна”, той изправи косите на голяма част от потребителите в нета, но мнозина останаха скептични към достоверността на разказа на младото момиче. Ето и […]