Форум “Национални дни на кариерата 2022” се проведе във Варна

MadeInVarna
Форум “Национални дни на кариерата 2022” се проведе във Варна

Десетки компании представиха днес различни възможности за работа и стаж по време на  форума ” Национални дни на кариерата 2022“, организиран от „Джобтайгър“ ООД.

През целия ден студенти и млади специалисти имаха възможност да се срещнат на живо с представителите на водещи работодатели от Варна и страната и да разберат повече за техните свободни работни и стажантски позиции, да се информират за пазара на труда и да натрупат опит с интервюта.

Кметът Иван Портних посети форума, като се запозна на място с възможностите за професионална реализация, които предлагат различни регионални, национални и международни компании. Той поздрави Светлозар Петров, управител на „Джобтайгър“ ООД, за превръщането на форума в традиция и чакана среща и от работодатели, и от млади хора, търсещи различни възможности за реализация.

От първото издание на „Национални дни на кариерата“ е започнал професионалния път на над 48 000 души, помогнали сме за развитието на десетки професионалисти. Варна е градът, в който тези срещи преминават при огромен интерес, което много ни радва, коментираха организаторите.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Почина адвокат Марин Марковски

Почина адвокат Марин Марковски. Тъжната вест съобщиха негови колеги. Марин Марковски беше едно от най-популярните имена в адвокатските среди у нас. В практиката си, той работи по редица дела с висок обществен интерес. Сред тях убийствата на бившия премиер Андрей Луканов и сестрите Белнейски. Марковски беше адвокат и на бившия […]