Горан Благоев: Хората в нашите листи сме се доказали като професионалисти

MadeInVarna
Горан Благоев: Хората в нашите листи сме се доказали като професионалисти

Платформата на ПП “Републиканци за България” ме привлече – дясноцентристка партия. Партия, която категорично се заявява за проевропейска. Партия, която има амбицията да отстоява мястото на България там, където е от векове, а именно в европейската цивилизация, на която и ние не само сме носител, но имаме и принос за нейното развитие. Това каза в предаването “Делници” по телевизия “Евроком” кандидат-депутатът от ПП “Републиканци за България” Горан Благоев, координатор на сектор “Демографски, етнически и религиозни проблеми”.
Той е водач на листите 23-ти МИР.
“Привлече ме и инициаторът на партията Цветан Цветанов с неговия невероятен хъс да търси новото, да привлича нови хора”, каза още той.
“Навсякъде в листите нашите избиратели ще видят хора, които вече сме изградили своите имена и като професионалисти, и като обществени фигури”, подчерта Благоев.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Окръжен съд – Варна задържа под стража българка, издирвана за изтърпяване на присъда в Италия

С определение Варненският окръжен съд задържа под стража 25- годишната Даяна Й., която е издирвана с европейска заповед за арест, издадена Прокуратурата към Апелативен съд в Бреша, Италия. Българката има влязла в сила присъда за извършен грабеж и нанасяне на тежка телесна повреда. Престъпленията, за които се издирва 25-годишния жена […]