И проф. Минчо Христов се присъедини към голямата лява коалиция

MadeInVarna
И проф. Минчо Христов се присъедини към голямата лява коалиция

Председателят на “БСП за България” Корнелия Нинова подписа споразумение с проф. Минчо Христов, представляващ “Движение на непартийните кандидати”, за общо явяване на изборите за 46-о Народно събрание. Движението е поредната формация, която се присъединява към голямата лява коалиция, инициирана от БСП, след АБВ и “Нормална държава” на Георги Кадиев.
В споразумението страните заявяват решителността си да покажат пред обществото политически проект вляво, който излъчва сила, енергия и готовност за отстояване на съвместни политики, в името на преодоляване на социално-икономическите и здравни последици от COVID-19, укрепване на държавността, възстановяване ролята на институциите като гарант за гражданските, политическите и икономическите свободи, върховенството на закона, справедливостта и солидарността.

Следваща Новина

Варна празнува 24 май

Стотици варненци се събраха на входа на Морската градина, където точно в 11 ч. бяха пуснати 30 цветни балона с буквите от българската азбука и бели гълъби по повод 24 май – Ден на Светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност. Празникът […]