Ива Николова отрече да е посвещавала стихотворение на Борисов

MadeInVarna
Ива Николова отрече да е посвещавала стихотворение на Борисов

Журналистката от ПИК Ива Николова отрече да е посвещавала стихове на Бойко Борисов. Вчера във фейсбук профил с името на журналистката се разпространи стихотворение, което възхваляваше лидера на Герб.
“Не знам дали точно Бабикян, който ми беше добър приятел и дори ми е гостувал вкъщи, е сътворил фалшивия ми профил, но той просто се е превърнал в нарицателно за фалшификациите.

Обаче като чета какво бездарно нещо “съм написала”, което той нарича “кратък стих за човечността на нашия Премиер (нямам представа защо премиер е с главна буква, сигурно тоя, който е писал това, много си пада по него), съмненията ми за Бабикян почти отпадат”, публикуваха на сайта си от Пик.

“Нямам представа как ще реагира Бойко Борисов на подобни нежности, но може и да отнесат, каквото са си потърсили. Според неговите разбирания.

А сега – сериозно! Ей, простаци, не барайте поезията, че… Вие си знаете. Ама и ние ви знаем какво голяяяяяямо лай.о сте. И фалшификациите, и лъжите, и стиховете ви също са лайн.ни.

Господин Борисов, пардон за безвкусицата, която съм ви “посветила”. Съжалявам, но никога няма да ви посветя нищо”, завършва съобщението.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

51 делегати от ПП ГЕРБ - Варна участваха онлайн в Националното събрание на партията

51 делегати от 5-те районни организации и от 11-те общински организации на ПП ГЕРБ – Варна начело с областния координатор и кмет на Варна Иван Портних взеха онлайн участие в Националното събрание на ПП ГЕРБ, което се проведе на 11 май. В залата бяха евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Емил Радев, председателят […]