Иван Тенев: Ще се постарая да се говори на български език навсякъде

MadeInVarna
Иван Тенев: Ще се постарая да се говори на български език навсякъде

Заставам зад истинския патриотизъм на ВМРО, защото партия и патрия не е едно и също, иначе партии много и патриоти много. Харесва ми позицията на ВМРО по отношение на Истанбулската конвенция, защото не съм за нещо трето в този свят. Харесва ми позицията им за семейните ценности, защото, макар и щастливо разведен, за мен семейството е нещо много важно. „България над всичко!“ неслучайно е девизът на ВМРО. Аз се радвам, че съм в партия, която съдбата посочи като номер едно.
Това заяви в сутрешния блок на БТВ журналистът Иван Тенев, известен повече като Агент Тенев, който е издигнат за кандидат за народен представител от гражданската квота на ВМРО.
ВМРО изпълни всичките си обещания. Да се надявам, че ще бъдат и в този парламент, защото си свършиха работата и затова се съгласих да бъда с тях, разкри аргументите си да влезе в гражданската листа на войводите Агент Тенев. Той припомни, че минималната пенсия наистина стана 300 лева, както обещаха, а планът е в следващия мандат да я увеличат до 700 лева.
Първо ще се постарая да се говори на български език навсякъде, защото сме много зле, включително и в телевизиите, включително и при водещите във водещите телевизии, заяви журналистът и текстописец на едни от най-любимите български песни. Не се пее и говори на български език, изрази съжаление Иван Тенев.
Квотата за българска музика е абсолютно недостатъчна, сравнявайки с Франция, Италия, Германия, които държат на собствената си музика и на собствената си песен, добави той, като застана зад предложенията на ВМРО, които не бяха подкрепени от това мнозинство.
Творецът не изневери и на шеговития си стил по повод на доста лица от шоубизнеса в депутатските листи.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Хванаха дрогиран с 3 вида наркотици шофьор във "Виница"

На 07.03.2021 г., около 23:00 ч. , до магазин в кв. Виница е извършена полицейска проверка на л.а. „Хонда“, управляван от 27-годишен мъж от Варна. При проверката е установено, че водачът управлява МПС след употреба на наркотици – положителен полеви тест за 3 вида наркотик – амфетамин, метаамфетамин и марихуана. […]