Изработиха продукти с кауза в помощ на младежи със специални потребности

MadeInVarna
Изработиха продукти с кауза в помощ на младежи със специални потребности

В подкрепа на младежи със специални потребности от Центъра за социална рехабилитация и интеграция „Чайка” и Дневен център “Ривиера”, доброволци от варненски университети – Медицински университет и ВСУ „Черноризец Храбър“, и Професионалната гимназия по горско стопанство и дървообработване „Николай Хайтов“ изработиха продукти с кауза – дрехи и платнени торбички. Те  бяха  представени на специално модно ревю в читалище “Отец Паисий” във Варна. На събитието присъства и Ралица Герасимова, зам.-кмет на Община Варна.

Младите доброволци и талантливи дизайнери представиха своите тениски със социално послание, заедно с желанието да подкрепят младежи в неравностойно положение. Тениските ще се изработват по поръчка, чрез съобщение на фейсбук страничката на Центъра, както и ще бъдат представени на благотворителни базари и изложения на социалните предприятия.
 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Канят политическите партии и коалиции за консултации за подвижните СИК

В изпълнение на чл. 90 и чл. 91 от Изборния кодекс, Решение № 2599-НС от 05.10.2023 г.  на ЦИК, се канят парламентарно представените политически партии и коалиции – ГЕРБ – СДС, ПП-ЗБ, „Възраждане“, ДПС, „БСП за България“ и „Има такъв народ“ на 16.10.2023 г. от 10:00 ч. в зала „Варна“, […]