Националите ни по футзал завършиха 1:1 със Сан Марино

MadeInVarna
Националите ни по футзал завършиха 1:1 със Сан Марино

Националите ни по футзал завършиха 1:1 със Сан Марино във втори мач от квалификационна група D за европейското първенство. Срещата се проведе в Двореца на културата и спорта във Варна.

През първата част нашите имаха няколко добри положения, но вратарят на гостите Проти бе на своето място. В 12-ата мин. Пламен Стойков излезе очи в очи срещу вратаря, но шутира в него. В 23-ата мин. Марко Купи бе близо до откриване на резултата в полза на Сан Марино, но ударът му премина на сантиметри от гредата.

В 25-ата мин. резултатът бе открит от Данило Бузинани, който с хубав шут от пряк свободен удар прати топката в мрежата. В 34-ата мин. Йован Станкович от падащо положение ритна топката с левия крак към вратата, тя се удари в напречната греда и влезе за 1-1.

Следваща Новина

Програмисти уволниха министър в Чехия

Доброволна инициатива на програмисти доведе до оставката на министъра на транспорта на Чехия. В рамките на един уикенд разработчиците създадоха уеб сайт, за който правителството планираше да похарчи 16 милиона евро. Закрит търг за разработка на уеб сайт и приложение за продажба на разрешения за пътуване по магистралите на стойност […]