Нинова към бизнеса: Ще освободим фирмите от рекета, на който са подложени

MadeInVarna
Нинова към бизнеса: Ще освободим фирмите от рекета, на който са подложени

„Ще освободим българските фирми от рекета, на който са подложени, при спечелване на изборите. Никой няма повече да ги изнудва да подкрепят властта и ако не го правят върху тях да се изсипва цялата репресивна машина в предприятия и офиси“, каза Корнелия Нинова във Враца по време на предизборната си обиколка в Северозападна България.
„Държавната администрация няма да се използва като бухалка за непослушните, а ще бъде партньор на честните предприемачи. Професионалистите в бранша ще печелят обществени поръчки без натиск да връщат комисионни на властта. Ще имате свобода да се развивате и правите реална икономика. Вие сте нужни, нo не, за да пълните джобовете на определени политици, а да произвеждате Брутен вътрешен продукт в полза на цялото общество. Имаме програма, експертиза как да управляваме с грижа за хората и бизнеса“, добави Нинова.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Депутат ще помага на футбола в Криводол

На 19 март в гр. Криводол народният представител Красимир Богданов проведе среща с двата местни отбора по мини футбол „Спортинг“ и „Бойс“. Поканата дойде от капитаните на двата тима, които представиха дейността си в БАМФ до момента. След като се запозна с идеите на футболистите Богданов пое ангажимента да спонсорира […]