Веселин Марешки: Готови ли сте за нещо безпрецедентно?

MadeInVarna
Веселин Марешки: Готови ли сте за нещо безпрецедентно?
“ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА НЕЩО БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО?
Всеки ден получавам съобщения от хора от цяла България, които са останали силно разочаровани, че се излъгаха на предишните избори- повярваха във фалшивите новини, че ниските цени в нашите обекти са предизборен трик. Измамиха ги и те разпиляха гласовете си за статуквото. В резултат- пак ги ограбваха и купуваха с 20% по- скъпо(с изключение на градовете, където има Аптеки Марешки и VM Petroleum). Пишат ми и такива, които гласуваха за мен на президентските избори и бяха част от онези близо половин милион българи, които ме подкрепиха. После обаче, на последвалите парламентарни избори през 2017г. , слушайки фалшивите новини, са дали доверието си на други и сега ги е яд, защото осъзнават грешката си. Мъчно ми е за тези изиграни българи.
Затова очаквайте съвсем скоро да предложа безпрецедентен политически ход! За да имат всички шанс да направят правилния избор този път! Поне тези, които не искат повече да ги лъжат и ограбват!”, написа Веселин Марешки във фейсбук.

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Видео: Мъж системно обира вход в центъра на Варна. Този път отмъкна детска количка

Семейства, които живеят в центъра на Варна, се оплакват от крадец, който системно влиза в техния блок и задига различни неща, съобщава НОВА. Повод за сигнала е последната кражба на детска количка. През изминалите месеци мъжът е взимал всякакви неща, сред които коледна украса, тротинетка и дори пране. „В 5:20 ч. […]