Община Варна организира информационна среща за проектите по фонд “Култура”

MadeInVarna
Община Варна организира информационна среща за проектите по фонд “Култура”

Събитието ще се проведе на 26 април, петък, от 16:00 ч. до 17:30 ч. в зала “Пленарна” на Община Варна

Община Варна организира информационна среща по повод обявената сесия за набиране на проекти по фонд “Култура”.  Събитието ще се проведе на 26 април, петък, от 16:00 ч. до 17:30 ч. в зала “Пленарна” на Община Варна. По време на срещата експерти от общинската дирекция “Култура и духовно развитие” ще разясняват възможностите и насоките за кандидатстване. Поканени са всички заинтересовани културни организации.

Припомняме, че фонд „Култура“ към Община Варна обяви една сесия за набиране на проектни предложения. Срокът за кандидатстване е до 12 май, включително. Проектните предложения трябва да се реализират до 1 декември 2024 година. Направленията, по които се приемат проекти, са “Фестивали и конкурси”, “Творчески проекти”, “Национално и международно сътрудничество”, “Публики” и “Любителско изкуство”. 

Повече информация на официални сайт на фонда: http://fund.varnaculture.bg/.

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Община Варна дарява скулптурният портрет на поета Петър Алипиев на Община Кишкьорьош, Унгария

Община Варна дарява скулптурен портрет на поета и преводач Петър Алипиев на Община Кишкьорьош, Унгария. За целта мемориалният знак ще бъде предаден на Унгарския културен институт в София и с тяхно съдействие ще отпътува за Унгария.  Скулптурният портрет на Петър Алипиев ще бъде поставена в парка на преводачите „Шандор Петьофи”, […]