Организират концерт за Деня на християнското семейство

MadeInVarna
Организират концерт за Деня на християнското семейство

Празничен концерт с участието на Хора на учениците от Софийската духовна семинария „Св. Йоан Рилски“, на възпитаниците на частното училище „Аз съм българче“ и Смесения епархийски хор ще се проведе на 21-ви ноември от 18 ч. в Юнашкия салон. Организатор на събитието е Варненската и Великопреславска митрополия със съдействието на Община Варна. Концертът е част от събитията по повод Въведение Богородично – Ден на православната християнска младеж и семейство.

От 9 ч. катедралния храм „Успение Богородично“ ще бъде отслужена Архиерейска света литургия, а от 12,30 ч. в духовно-просветния център „Св. Архангел Михаил“ ще бъде открита изложба „Св. Паисий Хилендарски“: За ползата от историята“.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Организират концерт за деца „Зимни приказки“

Концертът „Зимни приказки“, част от образователния модул на програмата „Варненско лято за деца“, ще се проведе на 20-ти ноември от 11 ч. в зала 1 на Фестивалния и конгресен център във Варна. Проектът е съвместен между Община Варна и Националното училище за изкуствата „Добри Христов“ и е продължение на поредицата […]