Организират тренировка по танци, фитнес и йога

MadeInVarna
Организират тренировка по танци, фитнес и йога

Спортни събития и практики, стимулиращи двигателната активност сред младите хора, с възможност за прилагането им в домашни условия, организират дирекция „Спорт“ към Община Варна и катедра „Физическо възпитание и спорт” към Икономическия университет. Тренировките ще се проведат в спортния комплекс на вуза, като право на участие имат ученици от варненски училища и студенти от Икономическия университет. Всяко събитие ще се води от експерт в съответния спорт. Програмата е следната:
Танцов workshop – 27.05.21 г. (четвъртък), 18.30 ч. Тренировката включва загрявка, елементи от йога, разтягане, упражнения за гъвкавост и сила и много танцови стъпки. Препоръчителното спортно облекло е клин, тениска или боди, чорапи. Могат да участват както танцуващи, така и хора без опит.
Power body fit – 01.06.21 г. (вторник), 18.30 ч. Тренировка вклъчва съчетание от силови и кардио упражнения, предимно с тежестта на собственото тяло. Подобрява тонуса, силата, пъргавината, скороста и баланса на тялото.
Заедно с йога – 02.06.21 г. (сряда) , 18.30 ч./ Тренировка за релаксация и възстановяване на тялото. Включва система от физически и умствени практики чрез различни разтягания, пози и дихателни упражнения. Полезна е за намаляване на стреса, редуциране на болката в гърба, помага за концентрацията, помага отслабването и прави тялото по-силно.
Записване на следния линк: https://ue-varna.bg/bg/p/8684/katedra-fizichesko-vazpitanie-i-sport/forma-za-zapisvane
Лице за контакти: доц. д-р Илко Илиев, тел: 0882 164 715


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

По-малко фини прахови частици във въздуха на Варна до края на годината

Концентрацията на фини прахови частици във въздуха на Варна се очаква да намалее до края на 2021. Това се посочва в отчета за изпълнение на актуализираната „Програма за намаляване на емисиите и достигане на утвърдените норми за вредни вещества в атмосферния въздух на община Варна“ за 2020 г., който бе […]