Отборно състезание “Чудобой” ще се проведе във Варна

MadeInVarna
Отборно състезание “Чудобой” ще се проведе във Варна

Първото по рода си отборно състезание “Чудобой”, включващо 6 дисциплини – катерене, колоездене, гребане с каяк, ориентиране, стрелба с лък и етап с логическа задача, ще се проведе в периода 24-25.09.2022 г. в района на Варна. Организатори са СК “Чудните скали” и Велоклуб “Устрем”,  с подкрепата на дирекция „Спорт“ при Община Варна. Инициативата е част от програмата за Европейската седмица на спорта.

Състезанието “Чудобой” е подходящо, както за хора с добра физическа подготовка и технически умения, така и за тези, които искат просто да се забавляват и да научат нещо ново и полезно. Турнирът е отборен, като всеки тим се състои от двама души. Участниците могат да бъдат пълнолетни, както и непълнолетни, ако са придружавани от пълнолетен участник. Състезателите се движат заедно и преминават през различните 6 етапа (участието във всички етапи е препоръчително, но не задължително). Класирането е общо за всички участници, на база резултатите от всички етапи. Победител е отборът, събрал най-много точки от всички етапи, като всяко място в класирането в отделните дисциплини ще носи точки. 

 

Наградният фонд ще бъде осигурен от Община Варна и Магазин „Декатлон“.

 

За записване: https://tracksport.live/e/cudoboi-city-2022

 

За повече информация относно “Чудобой” 2022:
фейсбук събитие: Чудобой city 2022
или интернет адрес: Чудобой city 2022


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Над 350 деца участваха в плувен маратон

Над 350 деца от 11 варненски клуба участваха в детски плувен фестивал на басейн “Юлиян Русев” в ПК “Приморски”, съобщиха от дирекция „Спорт“ към Община Варна.   Малчуганите, родени през 2015 и по-малки, демонстрираха умения, придобити през лятото по общинската програма за начално обучение. Състезателите, родени в периода 2011 – 2014 […]