Откриха туристическото изложение Дестинация Варна

MadeInVarna
Откриха туристическото изложение Дестинация Варна

Кметът на Варна Иван Портних и председателят на УС на Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите Павлин Косев откриха шестото издание на туристическото изложение “Дестинация Варна”. “Летният сезон бе изпълнен с много предизвикателства. Поздравления за бранша, който положи много усилия, за да преодолее трудностите и който доказа, че може бързо да се адаптира към новите условия. Поздравявам организаторите, че в това издание са заложили теми, свързани с иновациите и адаптивността на бизнеса. Вярвам, че това е начинът Варна ще продължи да бъде успешна туристическа дестинация за четири сезона“, каза кметът Иван Портних.

 

Изложението Дестинация Варна ще продължи до 9 октомври в Град Мол Варна. Община Варна участва със собствен щанд, на който се раздават тематични брошури, карти на града със забележителностите, каталог с местата за настаняване и други. В рамките на изложението са предвидени още дискусии, насочени към преодоляването на кризите в бранша, иновативни решения и идеи за оптимизиране на работния и технологичен процес. Организатори на турекспо са Агенцията за маркетингови комуникации ProVox и Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите (ВАРХ), в партньорство с Община Варна и Министерството на туризма.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

52 са свободните места в детските ясли

52 свободни места в детските ясли във Варна са обявени за поредното класиране за целодневен прием 2022/ 2023 г. на 19-ти октомври,  съобщиха от дирекция „Здравеопазване“  към Община Варна. В тази връзка електронната система за прием ще бъде отворена от 10-ти до 14-ти октомври. Класирането ще бъде обявено на 19-ти […]